Alles voor een fijn bad ritueel!

Allereerst is timing heel belangrijk. Zo net na een maaltijd kan je beter even wachten, maar een hongerige baby is ook niet ideaal om in bad te doen. Zorg er vervolgens voor dat de badkamer op een fijne temperatuur is en sluit eventuele ramen. Het badwater moet ook lekker warm zijn, 36-37 graden is ideaal voor jouw kleintje.

Zorg ervoor dat je de badcape bij de hand hebt. Na het bad wikkel je je baby lekker in de zachte doek waarbij het hoofdje comfortabel wordt omsloten door de capuchon. Met het handige lusje aan de bovenkant hang je de sneldrogende baddoek gemakkelijk op in de bad- of babykamer. En een hele fijne tip: neem je badcape ook mee naar het consultatiebureau; ideaal voor als je nog even op je afspraak wacht.

Is jouw baby jonger dan 6 maanden? Gebruik dan onze Newborn wrapper in plaats van de badcape. De Newborn wrapper gebruik je ook om je kindje lekker in de wikkelen. Ook hier wordt het hoofde omgesloten door een capuchon. Daarnaast heeft de Newborn wrapper ook koordjes zodat je de wrapper gemakkelijk dicht kan maken. Ten slotte zit er ook een hele fijne zak in de wrapper, speciaal voor de voetjes, die je kleintje heerlijk warm houden. De Newborn wrapper is niet alleen ideaal voor na het badderen, maar ook voor tijdens het voeden bijvoorbeeld.

Na het afdrogen wil je misschien niet meteen je baby aankleden. Een badjas is in zo een geval ideaal. Jouw baby is niet alleen onweerstaanbaar schattig in een badjasje, maar het is ook nog eens heel comfortabel. De badjasjes van Koeka hebben allemaal een capuchon.

Alle badproducten van Koeka zijn gemaakt van biologische badstof. Deze badstof is vocht opnemend en lus vast. Dat betekent dat de items extra lang mooi blijven en lekker lang mee kunnen.

Deze items zijn niet alleen handig voor na het bad, maar ideaal voor op vakantie. Snel in die vakantie-koffer dus!