Let’s go to the beach baby! 5x tips en tricks voor een dagje strand met je kleintje

Zonneschijn vraagt om een dagje strand. Met een kleintje erbij komt daar net iets maar bij kijken. Hoe zorg je ervoor dat je niks vergeet en het zo comfortabel mogelijk houdt voor jou en je kleintje? Sla deze tips en tricks op:

#1 Smeren, smeren en nog eens smeren

De titel zegt het al… maar we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zorg ervoor dat je het baby huidje beschermt houdt tegen de zon. Ook al lijkt het bewolkt. Je shopt goede baby zonnebrand gemakkelijk online. Hoe ideaal om de zonnebrand in de schaduw en schoon te bewaren in onze handige toilettassen. En klein detail… ze zijn ook nog eens licht gevoerd met waterafstotende stof. Super handig, en helemaal in stijl!

#2 Alle zonnehoedjes verzamelen!

Buiten dat zonnehoedjes heel handig zijn om het gezichtje van je kleintje uit de zon te houden, staat het ook nog eens super schattig. Onze zonnehoedjes zijn gemaakt van biologische badstof. En waarom is dat nou zo fijn? Nou dat is eigenlijk heel simpel… onze badstof is ten eerste heerlijk zacht, lus vast en droogt 40% sneller mocht er toch een beetje water overheen komen. En ten slotte, zoals je van ons bent gewend: blijft onze badstof heel mooi.

#3 Spetter & spatter, lekker uit het water!

Zodra je kleintje uit de zee komt (of het zwembad natuurlijk als je niet zo een strandganger bent) wil je hem of haar natuurlijk lekker afdrogen. En dat het liefst met een heerlijk zachte badcape. En wat is er nou fijner om na de afdroogsessie je kleintje een badponcho aan te trekken die de schoudertjes uit de zon houdt en het huidje lekker zacht.

#4 Spelen zonder zand!

Heerlijk op het strand! Maar al dat zand is niet altijd zo prettig, zeker niet met een baby. Met deze strand hack zorg je ervoor dat jij een heerlijke, jawel, zand vrije speelbox hebt voor je kleintje. Hoe je dat doet? Heel simpel: neem een laken mee en zit in elke hoek een hoge tas, of bijvoorbeeld een koelbox of emmer. Zo creëer jij een ‘box’.

#5 Houdt het makkelijk, en bij elkaar!

Eerlijk is eerlijk, dagje strand met een baby vraagt niet alleen veel aandacht maar ook heel veel spullen. Zorg er daarom voor dat je al die spullen makkelijk mee kan nemen en nog belangrijker: bij elkaar kan houden. Onze Mombags zien er niet alleen leuk uit maar zijn ook echt super handig. Gun jezelf deze musthave!